Nomaderne kommer

Hvad er mere cool end at rejse rundt til europæiske storbyer, gøre det man elsker aller mest, og møde mennesker med samme passion? Jeg kan i al fald ikke komme i tanke om noget bedre at foretage sig hverken sommer eller vinter.

Som du måske har læst, var jeg i Oktober i Berlin til den første samling af European Yoga Nomads. Jep, det er nemlig navnet på dette skønne koncept. I Januar var jeg så i Basel i Schweiz for endnu engang at mødes med yoganomaderne og dyrke en hulans masse yoga. Det var på den tur, at jeg mødte Chris Chavez og blev lidt forelsket.

Nu er turen så kommet til København. Og det bliver så skarpt, så festligt og så energizing. Yogastudier fyldt med mennesker fra hele Europa, potluck på den ekstremt hyggelig cafe Glamour Puss, teacher practices, og en 3-timers session under ledelse af Chris Chavez og Nanna Wagner.

Det bliver rock’n’roll!

Hvis du er interesseret, så er der stadig pladser. Send en mail til eyn@pathoftheheart.dk for tilmelding eller tjek mere ud på Facebooksiden European Yoga Nomads – spring session in Copenhagen eller kast dig i grams med vores næsten færdige hjemmeside http://www.yoginomads.eu.

Make new friends. Explore new places. Expand your yoga

Reklamer

2 thoughts on “Nomaderne kommer

  1. Pingback: Mit materialistiske nirvana « Lilla Lykke

  2. Pingback: European Yogi Nomads (EYN) | Lilla Lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s