Om forfatteren

Da orkanen rasede i mit liv, hvivlede den alt op, hvad vi normalt tager for givet for at kunne leve et godt liv. Uden arbejdsmæssig identitet, økonomiske ressourcer, kærligheden eller mentalt overskud er det svært at kurere en kollapset krop, og vinde kampen mod det offentlige bureaukrati.

Efter 1,5 år i mit livs helvede, fik jeg ideen at begynde at skrive igen, som dengang jeg var teenager. Jeg vidste, at skrivningen var en lindring for mig, så jeg prioriterede at bruge mine få minutter ved computeren på at skrive her på bloggen. Mine første blogs afspejler i høj grad, hvor lidt jeg kunne skrive.

Det startede med et fokus på lykkeforskning og noter om min sorg og savn. I dag skriver jeg mest om mit hverdagsliv med yoga, og om den forskning som (endelig) begynder at dokumentere, hvordan meditation og yoga er effektfulde værktøjer til at helbrede af en bred palette af lidelser.

Yogaen blev på mange måder min redningskrans. Den tilbød mig troen på, at orkanen ville lægge sig. Den lærte mig, at de fældede træer og skove giver plads til nyt liv. Den lærte mig at blive stående midt i orkanens øje, og opdage at jeg ikke væltede.

På amerikansk bruger man udtrykket think pink for at tænke positivt. Jeg havde i høj grad brug for at finde et lys i orkanens mørke, og Lilla Lykke dukkede op som en dansk pendant til det amerikanske udtryk. Derfor endte min blog med dette navn. Og sandt som det var, så blev indlæggene til en lang række af confessions of a yoga nerd.

Så velkommen til. Jeg håber du kan bruge mine skriblerier til et eller andet i denne tossede verden.

/November 2012

Læs min første blogpost “I orkanens øje”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s